En af de der dage

Nogle gange rammer man bare en af de der dag hvor intet går til held, og man burde have blevet hjemme. Sådan en dag havde jeg idag. Intet gik som det skulle. Jeg følte mig som en fuld abe på en ethjulet cykel i en punkteret hoppeborg.

Hvad skete der?

Pakkede cyklen på bilen og kørte mod Nordskoven. Jeg havde udset mig et uprøvet stykke spor som ligger i trænings området på sporet som jeg ville taget et kig på / give et forsøg. Det så godtnok lidt voldsomt ud. Men jeg tog chancen og kørte op for om end ikke andet end at tage et kig. Hvor intet våger intet vinder! Kørte ind og begyndte nedkørslen. Meget dybe sporkørte drops og rødder. Det gav et par stop på vej ned og et par nærved styrt (over the bars og hang fast i en rod) og træk forbi et par steder. Men alt i alt et fedt spor der skal have en chance en anden dag, hvor jeg ikke er helt så inhabil på en cykel!

Jeg tænkte vandvittigt spor, må hellere komme videre og prøve noget lidt lettere så jeg kørte mod “Pas på træerne 2” det må gå bedre! Det gik også ok, bortset fra et enkelt spark til et træ med en pedal, lidt på rutinen. Nå men videre på turen, mod starten af det røde spor. Hvis den første nedkørsel gik som hat og briller, så gik dette som røv og nøgler! 20 meter inde på sporet træstammer på tværs, nærved styrt. Sådan fortsatte det indtil jeg nåede toppen. Her havde jeg så i mellemtiden revet hul i mine Endura shorts, heldigvis kun en syning. Kom ned til “Devils drop 2” og holdt og vurderede et øjeblik og valgte at springe over og kende mine grænse. Så jeg ikke endte med at slå mig selv ihjel. Efter denne sørgelige tur, vendte jeg snuden mod bilen.

Hvordan endte det så skidt?

Jeg tror der var flere ting der spillede ind. Men i store træk:

Min gigt gør at jeg er i et konstant energi underskud, hvis jeg så skulker en dag og kommer lidt for sent i seng (kl 22 f.eks.) så tager jeg straffen for det dagen efter, i store træk. Mere om det en anden dag.

En tør omgang af en burger

En anden ting jeg tror der spillede endnu mere ind var for lidt energi i kroppen. Det var blevet sent fordi jeg lige skulle hjælpe en kammerat efter arbejde. Det resulterede i at jeg ikke fik noget frokost, så på vej hjem, tænkte jeg at jeg ville være “god” ved mig selv og køre forbi et fastfood sted med et stort gult logo, og købe nogle nuggets og en hamburger (tre skiver tilberedt pap, og 6 kugler pap). Smagen af at stikke tungen ud af vinduet er helt på højde med dette såkaldte måltid. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg tænkte?

Men resultatet kan vi jo læse oven for. Så i store træk, sørg for at være udhvilet inden du skal ud og cyklen, og at din krop har nok energi til at fungere. Så din hjerne er klar og kan forudse hvad der sker inden næste sving, og kroppen har noget at arbejde med der ude!

Tak fordi du svedte med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *