En regnvejrs dag med mere end et selvmål

Mon de nogensinde bliver rene?

I går efter en MEGET våd og mudret tur med min cykel makker Mikkel, på det fede ret ny anlagte spor ved Karup: Stendal Sporet,  begik jeg århundredets fejl da jeg kom hjem med meget beskidt og meget vådt påklædning. Handsker, sko, bukser, trøje og sokker, det hele var gemmenblødt og MØG beskidt.

Så for at det ikke skulle ligge og tøre ind eller blive surt smider jeg det i vaskemaskinen, og står og kigger på den og ligner nok noget der bedst beskrives som et stort spørgsmålstegn.

Jeg åbner skuffen til sæbe, og laver: “Ælle, bælle, mig fortælle –  Den der er der sæbe rester i, det må skulle i der?” og hælder efter at have læst på flasken, en sjat “Sports vask” i maskinen, lukker lågen og skuffen.

Jeg får tændt for monstrummet, og sat den på “Daglig vask”. Endnu engang ligner jeg et spørgsmålstegn: “Temperatur?!”. Fjernt i min hukommelse kommer 30 grader frem som noget en eller anden har fablet om i forbindelse med vask af cykeltøj.

Trykker på Start knappen, trykker igen, en gang til, der sker intet?! Åbner lågen, lukker lågen, “Start” igen, stadig intet, åbner lågen SMÆKKER den med et brag og trykker “Start”, nu brummer maskinen LYSTIGT.

SEJR!!

1-0 Til Den Lille Fede!

Indtil det går op for mig jeg lige har lavet DET STØRSTE SELVMÅL i cyklens og menneskehedens historie, jeg har netop bevist over for Malene at jeg faktisk er i stand til at betjene en vaskemaskine. PIS!!

Nå dommeren har voteret, stillingen er 0-1 til Den Lille Fede.

Udligning til 1-1?

Malene skal hentes på arbejde, egentligt var det meningen at hun skulle cykle hjem, men jeg ville sgu ikke byde hende at skulle cykle hjem i monsun lignende regn der har været i løbet af dagen. Så jeg hopper i bilen og kører ud for at hente hende på jobbet.

Jeg henter hendes cykel og hjelm som hænger på styret, mens hun lige bliver færdig. Jeg får hængt cyklen på bilen og spænder den fast. Malene kommer ud, og afsted det går. Den kvikke læser har allerede her nok opdaget hvad jeg har glemt.

Vi kommer hjem og alt er godt. Senere falder snakken på Malenes hjelm, ingen af os kan huske at have lagt den i bilen, panikken breder sig! Hvor er hjelmen? Vi går op og kigger om den er i bilen? Frygten bliver bekræftet: Ingen hjelm.

Den skal hun vidst ikke køre med igen!

Mindre pæne ord rammer min mund. Nå vi må jo kører ud på Malenes arbejde og se om den er der, måske i gruset? Ingen hjelm, vi kører samme vej som vi kørte hjem. 200 meter fra Malenes arbejde får hun øje på en af hendes Endura handsker i vejkanten. Vender bilen og køre tilbage, hvor vi ser hendes hjelm i midter rabatten og den anden handske midt i svingbanen. Jeg får parkeret bilen i rabatten Malene får samlet hendes ene handske op og resterne af hendes cykelbriller (billige beskyttelses briller). Jeg får samlet den anden handske op på vej over til hendes hjelm som på afstand ser fin ud, men ved nærmere eftersyn har hendes Pink og Turkise METS hjelm fået et seriøst road rash.

Her kan jeg igen høre dommerens fløjte. 0-2 selvmål Til Den Lille Fede igen.

Hjemme igen og godt træt af at der nu skal en ny hjelm til. Malene åbner døren til toilettet hvor mine Five-Ten Freerider står på radiatoren til tørre. Stanken af sure tæer breder sig

Behøver jeg at fortælle stillingen nu er 0-3.

Godt det er sengetid!

Tak fordi du svedte med mig idag!

1 thought on “En regnvejrs dag med mere end et selvmål

  1. Nu er det da heldigvis sådan at Malene også godt kan lave selvmål så vidt jeg husker, men den med vaskemaskinen kommer jo nok til at danne præcedens, så den var værre 😜

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *