Når alt går godt, eller ikke!

Der har været lidt stille fra mig på det sidste.
Når alt endelig går lidt godt så skal man åbenbart lige sparkes ned med nakken igen.

Forrige uge startede friskt ud med en gang forkølelse, du ved den meget dødelige mande slags. Det tog ligesom en smule af energien til at cykle. Men sådan er det jo desværre.

Inden da var det historien med egerne der knækkede og lejerne i styrfittings.

Fredag skulle jeg endelig til kontrol på Reumatologisk afdeling, så jeg forhåbentligt kunne komme på noget andet medicin som kunne holde min gigt nede. Reumatologen som jeg nu er stor fan af satte mig som forventet på et nyt NSAID præparat, Bonyl. Inden jeg forhåbentligt kan komme biologisk medicin.

Tog det første gang fredag aften inden jeg gik i seng. Lørdag morgen viste Bonylen tænder, gummer og løftet overlæbe! Mavesmerter, og rigeligt til mere end en person. De næste dage er absolut ikke sjovere, ekstrem dårligmave.

Idag Lørdag en uge efter er der ved at være ro på maven igen (forhåbentligt). Det blev også til den første tur på cyklen i en uge!

Det blev ikke til en fantastisk lang tur, men en af de sjovere på et par af de fede nedkørsler i Nordskoven. Noget af ruten blev Maddam Blå, som har fået lavet DE FEDESTE berms, som giver det syge flow og VILDT meget fart. Det gør også at hun gerne vil bide lidt fra sig når man overvurdere sine egne evner. Det gav en spændende tur op over kanten af en berm! Og lidt skrammer på benene.

Tak fordi du svedte med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *