Og prisen for største fjols, går til:

Og prisen for største fjols, går til: Den Bette Fede!

Sidste uge fik jeg sluttet “perfekt” med 3 knækkede eger fredag og en gang influenza af den dødelige mande slags. (Ironi FOREKOMMER)

Denne uge tegner til at blive MINDST lige så god:

Mandag stadig syg, sygemeldt. Men Malene får hentet mine hjul hos Cycle Sport Silkeborg, hvor de har fået skiftet et par eger. WIN, det ender jo med at blive en god uge!

Tirsdag: “Fit for fight”-ish. Stadig lidt mat i knæene om morgenen, men får en ganske ok dag ud af det, og jeg er nok oven på til at cykle 20 km om aftenen.

Onsdag: Efter turen igår og fredagens fail, trængte cyklen til en alvorlig gang kærlighed. Den var begyndt at snakke en smule fra styrefittings, så dem ville jeg da lige få gjort rene og smurt nu den skulle have den store kærligheds aften.

Jeg kigger kæden efter for at se om den er sat til i skidt og opdager ved et tilfælde et led der går stramt. Det viser sig at der er kommet en bule i ledet. Tur til cykelhandleren i morgen efter arbejde.

Piller forgaflen af og får lejet ud og taber så en af kuglerne. LOOOOOOR her mener jeg selfølgelig AFFØRRING! Kuglen er trillet ind i busken, det er lige en opgave for Malene som jeg sætter til at lede mens jeg gør resten ren, ned i en bøtte med de løse kugler, så jeg ikke taber flere. 10 sekunder senere har jeg så smidt bøtten på jorden. Det lykkedes at finde hele 6! Ja 6!! af de i alt 28 kugler der høre til i lejet, inden mit urin koger så meget, at jeg bliver enig med mig selv om, at det nok kræver et nyt leje.

Så eftermiddagen i morgen skal gå med en tur til cykelhandleren for gud ved hvilken gang.

Efter:

  1. 11 speed kæde
  2. Lejer til styrefittings + ekstra sæt

Tak fordi du ville svede med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *