På tur med cykeltosserne!

Ja så tabte Den Bette Fede sutten alligevel og deltog i en fælles tur med drengene fra Cyclesport Silkeborg. Det blev til deres arrangement: Social Ride. Jeg valgte at deltage på deres hygge hold, som var den blide tur, hvor jeg kun var døden nær et par gange! Men det var forventet! Længden på turen var lidt længere end forventet. Højdemeterne var en del flere en ventet, men de var kampen værd! Vi var ude på nogle af de fedeste nedkørsler jeg har prøvet!

Det blev til 26 kilometer og 420 højdemeter

Vestskoven med lange fede nedkørsler

Jeg som syntes de officielle spor i Silkeborg er vandvittigt fede og absolut et besøg værd! De uofficielle spor i vestskoven er bestemt også et besøg værd hvis man er til lange nedkørsler med adrenalinen kørende på max! Så er det her du skal køre!

De mange højdemeter var hårde for Den Bette Fede, men jeg kom fucking igennem!! Stort shout out til Lars Wilbur for at få mig kæmpet med op når krisen var størst og lysten til at trække op var overvældende! En kæmpe sejr for Den Bette Fede.

Hvad så nu?

Det går opad!

Så efter den opvågning er jeg begyndt at træne lidt længere hårdere opkørsler! Og presse mig selv lidt mere.

Jeg har altid svoret at: “Jeg fandme aldrig skulle være en af de idioter, der deltager i motionsløb”! Det begynder vidst at knibe, mit mål for næste år er at deltage i 6timeriskoven. Men efter lidt pres er jeg begyndt at overveje deltagelse i Silkeborg100 på 33 kilometer ruten.

Rabler det for Den Bette Fede?!

Hvad er folkets dom? Skal der deltages i et motionsløb allerede i år? Kommenter gerne enten på Facebook eller her!

Tak fordi du svedte med mig i dag!

2 thoughts on “På tur med cykeltosserne!

  1. Jeg syntes det er godt gået. Jeg stiller gerne op sammen med dig i 6 timer i skoven. Så kan du køre med mig i 12 timer i Jylland. (Vi finder som min. En mere) og jeg køre gerne 33 kmeren sammen med dig.
    Jeg syntes du er sej og støtter dig hele vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *