Featured Video Play Icon

Stendal Plantage en våd fornøjelse

Efter den udmattende tur på Danmarks Tag et par dage forinden blev Mikkel og jeg enige om at tage en tur på et lidt mere ben venlig spor, valget faldt på Stendal Plantage ved Karup.

83 højde meter og 8,4 kilometer langt i følge Strava, desværre kiksede min Strava et eller andet så min tur blev stoppet.

Morgenen startede en smule mørkt, skyerne så tunge ud. Vi snakkede lidt frem og tilbage: Skal, skal ikke? Jo gu skal vi så! Cyklerne læsset of afsted det gik, det regnede godtnok lidt.

Vi ankommer til sporet, parkerings mulighederne er fine, der er 50 meter til hvor sporet starter.

Det drypper lidt

Jeb man får fregner, når det regner!

Vi kommer ud på sporet mens det drypper lidt. Sporet er vådt og det sprøjter. Så vi er ret hurtigt våde. Da vi er nået et godt stykke ind åbner himlen sig.

Vi kommer gennem hele sporet kigger på hinanden og bliver enige om en omgang må være nok for denne gang, vi ligner begge to druknede mus. Min trøje er som lakeret på, der er blank vand inde i mine cykelsko! Men vi havde fandme en fest rundt på sporet!

Den skal helt sikkert besøges igen, gerne i tørvejr!

Vurdering af sporet:

Fantastisk spor. Sporet er super fint anlagt, der er fede sving, gode stigninger, som alle kan deltage på. Der kunne måske anlægges lidt udfordring til de mere rutinerede rundt omkring. Men mon ikke det kommer? Et par enkelte steder kunne man komme en smule i tvivl om hvor sporet gik hen.

Sværhedsgrad:
Krævet personlig form:
Afmærkning:
Overall:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *