En ny måde at svede på!

JA! Det er sket igen! Den Bette Fede er igen kommet ud på endnu en glidebane der går total i mod alt hvad han tror på! Jeg har ALTID svoret jeg aldrig kom til at skulle gå i center og være en trænings tosse.
Men i og med det er mørkt når jeg køre hjem fra arbejde, begrænser det mine muligheder for at komme ud og cykle som jeg plejer. Det er altså ikke sjovt når man har fået en ny fed ged der skriger på at komme en tur i skoven! Mere om det en anden dag.

Jeg er startet til hold træning hos en fysioterapeut. For at opretholde bevægelighed i ryggen og styrke mine MEGET svage rygmuskler og mavemuskler. Det giver Den Bette Fede rig mulighed for at svede. Efter første tur hos fys’en, var jeg sendt til tælling dagen efte. hun sagde godtnok jeg nok ville være en smule øm dagen efter.

EN SMULE ØM?! Det tør siges, jeg fandt ud af jeg har mindst 100 muskler jeg ikke anede jeg havde. At noget så simpelt som en tur på torden tønden kan være så svært?! At sætte sig blev et større projekt der var ved at rive en radiator ned fra væggen da den blev brugt som støtte stativ. Måske jeg skulle have taget imod deres tilbud om en toiletforhøjer!

Til gengæld har det sammen med min nye medicin rigtig god effekt på min ryg, som 7-9-13, ikke laver ballade lige for tiden. Så mon ikke det bliver noget der kommer til at gentage sig hver uge fremover. Et andet plus er det nok heller ikke gør noget dårlig for min grund form til næste sæson på cyklen for alvor tager fat.

Tak fordi du svedte med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *