Featured Video Play Icon

Ferien er slut nu skal der smides kilo

  • Selvom det har været sommerferie og der er blevet hygget med øl, vin og god mad er vægten utroligt nok ikke gået den forkerte vej. Så efter den lidt afslappede sommerferie er det igen blevet hverdag og nu skal der barberes kilo af igen!

Hvad er planen så

Inden ferien satte jeg mit mål op fra 50 kilometer, som jeg nåede flere uger i træk, til 75 kilometer om ugen. Et mål jeg absolut ikke har nået i ferien. Hvor det max er blevet til 35 km om ugen. Der er nok gået en kende for meget hygget i det. Men det skal der laves om på fra denne uge.

I denne uge er det minimum 20 km pr tur og en tur hver anden dag, så vidt muligt. Jeg har vidst fået bevist overfor for mig selv at en hvile dag er nødvendig mellem hver tur, ellers kan benene absolut ikke følge med. Mon jeg så kan finde motivation til at skulle cykle hver anden dag og presse mig selv?

Mandag startede jeg hårdt ud med at køre godt 20 kilometer med lidt over 20 kilometer i timen i gennemsnit! Min højeste gennemsnits hastighed til dato, dog ikke i skoven på sporene.

Onsdag blev det til endnu en tur med nogle af drengene, omkring 25 kilometer, dog med udfald til sidst. Da jeg ikke havde fået ladet telefonen op.

På et af stykkerne der heder “Pas på træerne 2” slog jeg min personlige rekord, som jeg har tangeret 2-3 gang med 13 sekunder. Tiden blev 2:15. Det giver en 1092. plads ud af næsten 3400. Det er jeg faktisk ret godt tilfreds med, for at komme i top 100 skal der 22 sekunder mere af. Mon ikke lige jeg skal nøjes med at sigte efter top 1000 for nu?

Hænge dunk og mormor arme

Et af “problemerne” med at tabe sig er at fedtet forsvinder og huden bliver løsere. Ord som hængebugsvin og mormor arme bliver ens tanker ledt hen på. Kønt er det sgu ikke altid, men det er fedt at kunne se resultaterne af ens arbejde!

Næsten alle mine bukser er blevet for store, som i det ikke kan betale sig at knappe dem op for at tage dem på. Eller bukser jeg ikke har kunnet passe i flere år kan jeg nu knappe uden problemer. Jeg tror snart jeg er nød til at skulle ud og købe seler, eller bare noget nyt tøj.

Hvad så med de mormor arme?

Ja det piner mig faktisk at sige det, men jeg er nok nødsaget til at begynde at trække i noget skrot for enden af en snor i et center. Men det må vi se på efter næste kontrol på sygehuset.

Sygehus besøg

Det at have rygsøjlegigt betyder at jeg er begyndt at gå til kontrol på sygehuset. Næste besøg på sygehuset er hos reumatolog og fys. Jeg er godtnok spændt på hvad fyssen siger til mit gamle smadrede skrog. Specielt med hensyn til træning. Mon jeg så bliver “tvunget” til at skulle styrketræne? På mange måder håber jeg det faktisk. For så er der ingen undskyldninger for at slippe uden om.

Tak fordi du svedte med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *