Tålmodighed

Tålmodighed er ikke en af mine stærke sider. Som du måske har læst fik jeg smidt kuglerne til mine styrfittings væk midt i ugen. Nye lejer var ikke lager vare. Så jeg ikke har haft mulighed for at komme afsted på cyklen andet end én gang i denne uge. Så jeg har siddet på mine hænder siden og ventet på at få besked fra Cycle Sport at mine dele er dukket op så jeg kan komme ud og cykle igen.

I samme ombærring er min gigt vågnet med et hult drøn. Så jeg har bevæget mig, nærmest som en krøbling siden torsdag. Jeg ved ikke rigtigt om det har nogen samenhæng med manglende cykling og smerterne.

Så nu håber jeg på gode nyheder i morgen. At mine fittings er dukket op. Så jeg kan komme ud og cykle i morgen. Så må vi se om jeg kan få den forpulede gigt dæmpet lidt ved at få noget bevægelse i kroppen igen.

Når smerterne er flere end i de gode perioder er det også meget nemmere liiiige at falde i lidt slik andet junk food, og nemme løsninger når det kniber med energi niveauet til at lave aftensmad.

Det er ikke altid let at være tålmodig, og vente på dele når man ved at cykling kan dæmpe ens smerter, og holde gigten en smule nede. Har flere gange haft lyst til at råbe og skrige: “Det da ikke kan passe de ikke har dele til de cykler de selv sælger!”. Men det er ikke deres skyld at Den Bette Fede smide hans kugler. Det eneste positive ved at lejerne skal skiftes er at de bliver skiftet til lukkede lejer så Sonny-fumlefinger ikke kan smide kuglerne væk igen!

Tak fordi du svedte med mig idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *